Agenda

TV. NPO 2. Ik mis je
Zondag 28 November 2021, 08:55

kaarsOp www.ikmisje.tv kan iedereen terecht die een naaste is verloren. Ik mis je wil een plek bieden om je herinneringen te delen en je gevoelens ruimte en plaats geven.

Vanuit verschillende invalshoeken rouw en verlies wordt geprobeerd het bespreekbaar te maken. Bijvoorbeeld door deskundigen die achtergrondinformatie over rouwen uitleggen, of door mensen aan het woord te laten die zelf iemand hebben verloren.

Ik mis je is een platform van de Evangelische Omroep. De EO vindt het waardevol om, in het verlengde van tv-programma’s als Ik mis je (Bakkie Troost) en De kist ook een omgeving te maken waar je herinneringen voor langere tijd kunt delen en waarbij je andere mensen kunt ontmoeten.

Zowel het tv-programma als de website wil een brede doelgroep, zowel christelijk als niet-christelijk aanspreken. Daarom hebben sommige ervaringsverhalen een christelijke signatuur. Maar als je daar niks mee hebt zijn er genoeg andere artikelen die je verder kunnen helpen.

Locatie TV Nederland 2

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief