Agenda

Leeuwarden. De dansdivisie met Rauw
Zaterdag 14 September 2019, 19:30

rauwNieuwe Dansvoorstelling:
RAUW

De voorstelling RAUW zal in het weekend van 12,13,14 april 2019 in première gaan in de Westerkerk en op 13,14, 20 en 21  september 2019 als locatietheater in het Leeuwarder Bos.

Ieder van ons heeft op enig moment met afscheid nemen te maken. Rouw is een intens en wispelturig proces: ontkenning, pijn, woede en aanvaarding wisselen elkaar af. Als omstander ervaar je diepe machteloosheid en weet je vaak niet wat te zeggen of te doen. Onze natuurlijke reactie is pijn te vermijden, maar het gevoel aangaan is misschien wel lichter dan het gevecht ertegen. RAUW is als een spiegel, ze laat je nadenken, voelen, ervaren wat rouw doet, met jou en een ander.

Naar video

  

Naar recensie Friesch Dagblad

    

Locatie : Westerkerk in Leeuwarden en in september 2019 als locatietheater in het Leeuwarder Bos
De voorstelling RAUW zal in het weekend van 12,13,14 april 2019 in première gaan in de Westerkerk in Leeuwarden en in september 2019 als locatietheater in het Leeuwarder Bos.

Daarnaast is de voorstelling in te kopen binnen uw organisatie om rouw en afscheid nemen bespreekbaar te maken. Neem contact op met DeDansDivisie via 06 45 01 55 38 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om de mogelijkheden te bespreken.

Tickets bestellen: http://www.dedansdivisie.nl/

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief