header-image

Diep verdriet is diep verdriet, niet meer en niet minder. Sterven is iets wat je overkomt, hierin sta je machteloos. Je bent echter niet machteloos in hoe je met dit verlies kunt leren leven.

Een manier om richting te geven en zelf de regie in handen te nemen is het maken van een beeld. Het zichtbaar en tastbaar maken van verdriet is de essentie van de rouwworkshop. De begeleiding wordt gedaan door Herma Bovenkerk, die inmiddels een jarenlange ervaring heeft opgebouwd met deze manier van werken. Vanuit eigen ervaring weet ze waar het over gaat.

Het Beeldhouwcentrum is een mooie ontmoetingsplek voor iedereen. Gevestigd in Koudum, vlakbij de Friese meren. Het centrum bestaat uit beeldhouwateliers, een galerie, een winkel, een Kunstcafé en een Bed & Breakfast. Er is een ruim aanbod aan beeldhouwworkshops en –cursussen. In de winkel zijn er vele steensoorten, beeldhouwmaterialen en gereedschappen te koop. In de binnen & buiten galerie is er altijd een interessante expositie te zien. 

Adres

Hoofdstraat 10
8723 BH Koudum
Nederland

Telefoon

0514 52 26 76

E-mail

Website(s)

Bedrijfsfilm(s)

Bedrijfsfilm1

Social media

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief