Agenda

Nijkerk. Landelijke dag voor ouders van een overleden kind
Zaterdag 07 Maart 2020, 09:45 - 17:30

Uitnodiging: Welkom bij de landelijke dag voor ouders van een overleden kind, 7 maart 2020 - Samen Sterker
De vereniging Ouders Overleden Kind (OOK) organiseert op zaterdag 7 maart aanstaande een dag voor ouders van uit heel Nederland, die troost, herkenning en perspectief zoeken na het overlijden van hun kind(eren). De landelijke dag wordt gehouden in Nijkerk bij congrescentrum De Schakel.

Het programma start in de ochtend met een lezing door Rien Verbiest. Hij verloor vijfentwintig jaar geleden zijn toen 25-jarige zoon door een terroristisch-zelfmoordcommando in Israël. Dramatische jaren waren het gevolg voor hem en zijn directe omgeving. Waarom en hoe hij de veerkracht heeft weten te vinden is een van de vele ervaringen die hij samengevat –‘in een tijd ervoor, versus, een tijd erna’- duidelijk in beeld heeft. 

De vereniging biedt iedereen een lunch aan. In de middag kunnen de deelnemers meedoen aan een van de acht workshops: de thema’s variëren van dichten tot zingen, deelnemen aan een gespreksgroep (ook een voor vaders) en wandelen. 

Namens de Verbonden Broers en Zussen (VBZ) spreekt Suzanne Zuiderwijk. De VBZ hebben een eigen programma voor deze dag, waar alle lotgenoten vanaf 18 jaar aan kunnen deelnemen.

Meer informatie en aanmelden
Kent u geïnteresseerden in deze dag, bedoeld voor ouders van een overleden kind? Zij kunnen zich vooraf aanmelden via de website van de vereniging. Er zijn geen kosten aan deelname gebonden. 
De dag wordt om 10.30 uur geopend, de deuren gaan al om 9.45 uur open. Dagvoorzitter Marleen Mulderij sluit de dag af rond 16.30 uur. Daarna is iedereen uitgenodigd om na te praten tot 17.30 uur. Het is mogelijk om slechts een deel van de dag aanwezig te zijn.
De Landelijke Dag van de vereniging Ouders Overleden Kind staat open voor alle ouders, broers en zussen van overleden kinderen, wel of geen lid van de vereniging. Wij maken geen onderscheid in hoe de zoon of dochter is overleden. Wij willen troost, steun en waar mogelijk perspectief bij elkaar vinden. Welkom.

Werkgroep Landelijk Dag OOK
Tineke Werner, Monica van Hest, Meriam Kemper

Informatie en aanmelden voor de Landelijke Dag 2020

algemene informatie

Uitvaartinformatie.nl

Rusthoflaan 58-60
3034 XM Rotterdam
Nederland
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
info@uitvaartinformatie.nl