Agenda

Tilburg. Hoera, wij worden opa & oma! Over het verlies van een kleinkind
Zondag 08 Maart 2020, 13:00 - 16:00

Hoera, wij worden opa & oma!
Over het verlies van een kleinkind

De blijdschap die aanstaande ouders ervaren als ze zwanger zijn is heel groot en toekomstige opa’s en oma’s genieten volop met de zwangerschap van hun dochter/schoondochter mee. Maar als er iets mis is of als het plotseling heel stil wordt en het hartje van de baby niet meer blijkt te kloppen en de (schoon)dochter moet gaan bevallen van een levenloos kindje, dan zijn er grote zorgen.

Redt mijn zoon of dochter dit? Wie gaat hen helpen met het verwerken van dit grote verlies. Als ouder wil je je kind beschermen, maar hoe doe je dat als je zelf ook geen raad weet hoe hiermee om te gaan? Naast het verdriet over het verlies van een kleinkind, is er ook het verdriet dat je kind zo’n groot verlies moet meemaken.

Gertie, Mireille & Lotte van Houvast Uitvaartzorg vertellen en laten zien wat van belang is in het bijstaan van ouders die hun baby’tje gaan verliezen of verloren hebben

Deelname en koffie/thee zijn gratis. Wel verzoeken wij u om u vooraf aan te melden door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Locatie : Andante Café, Karel Boddenweg 5, Tilburg

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief