Agenda

Oldenzaal. Notariële informatiebijeenkomst.
Dinsdag 05 Oktober 2010, 20:15

Notariskantoor Kroezen organiseert samen met In Pace DELA Uitvaartverzorging een notariële informatiebijeenkomst.

Op dinsdag 5 oktober organiseert notariskantoor Kroezen uit Oldenzaal samen met In Pace DELA uitvaartverzorging een informatiebijeenkomst in het Uitvaartcentrum aan de Schipleidelaan 55 te Oldenzaal. Ontvangst is vanaf 20.15 uur met een kopje koffie. Om 20.30 uur start de lezing waarin de notarissen mr. H.P. Kroezen en mr. Dr. P.B. Riteco de sprekers zullen zijn.

De gedachte om deze avond te organiseren is ontstaan uit het feit dat de nazorgconsulentes en uitvaartverzorgers van In Pace DELA steeds vaker na een uitvaart vragen krijgen over notariële zaken. Zo leert de ervaring ook van de notarissen dat juist na een overlijden het belangrijk is dat alles goed geregeld wordt.
Mensen zijn vaak niet op de hoogte van de recente veranderingen van het erfrecht. Daarom bestaat nu de mogelijkheid om de lezing bij te wonen om op voorhand alles goed te regelen en eventueel vast te leggen.

Onderwerpen die tijdens de avond aan bod komen zijn:
• Het belang van een goed testament.
• Waarvoor is een verklaring van erfrecht nodig na een overlijden?
• Wordt de en/of rekening na overlijden ook geblokkeerd?
• Hoe verloopt de afwikkeling van een nalatenschap?
• Wat zijn de taken van een executeur testamentair?
• Is het doen van schenkingen altijd verstandig?

Na de lezing is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Belangstellenden kunnen zich telefonisch aanmelden bij Notariskantoor Kroezen op 0541-572525 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De toegang is gratis.

     

Locatie Uitvaartcentrum aan de Schipleidelaan 55 te Oldenzaal