Agenda

Heiloo. Troostdag 2010
Zaterdag 13 November 2010

  

TROOSTDAG 2010


Op 13 november organiseert Gijsje Teunissen van CHARON uitvaartbegeleiding voor de vierde keer een troostdag voor nabestaanden in de koepelkerk van de GGZ in Heiloo.

Ook dit keer zal weer een troostconcert plaatsvinden en na het succes van afgelopen jaar sluiten de standhouders samen met de nabestaanden deze dag af met een troost-eten.

Zittend in de kerkbanken of aan een zitje, genietend van een glas wijn en heerlijke, vaak zelfgemaakte hapjes, ontstonden de afgelopen keer hartverwarmende gesprekken tussen nabestaanden, hulpverleners, gastvrouwen en lotgenoten .

Kunstenaars met funeraire kunst, funeraire bedrijven, stichtingen en verenigingen zijn welkom.

Niet op een marktkraam, maar, zoals de afgelopen jaren, toegankelijk met een tafel en stoeltjes. Uiteraard is ook de mogelijkheid voor verkoop – vrij geëtaleerd - mogelijk.

Wij willen bezoekers op deze dag een veilig, warm gevoel geven, zij moeten niet het idee hebben op een beurs te lopen. Aan de andere kant wil Gijsje graag alle helpende handen die er na een overlijden zijn aan alle bezoekers voorstellen.

Voor de  kinderen is ook deze keer weer een apart hoekje met begeleiding ingericht.


Traditiegetrouw worden ook scholen, dagverblijven, verzorg- en bejaardenhuizen en hulpdiensten uitgenodigd. Dit om hen op de hoogte te stellen van de bijzondere producten en diensten rondom rouw.

Houdt de komende periode de website www.troostdag.nl goed in de gaten. Hierop staat nu nog alle informatie van de troostdag 2009, maar de komende weken zal deze aangevuld worden met het programma en de deelnemers van de troostdag, 2010.


Er is nog ruimte voor standhouders. Voor informatie hierover kunt u altijd contact opnemen.
Zie hieronder voor alle gegevens.


Voor meer informatie:


Charon Uitvaartbegeleiding

Gijsje Teunissen

T.     072 507 04 76

M.    06 21 51 61 30

E.    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

W.    www.charonuitvaartbegeleiding.nl

www.troostdag.nl

 

Locatie Koepelkerk van de GGZ in Heiloo