Agenda

Roosendaal. Open jurydag I.F.A. / Open dag crematorium Zegestede
Zaterdag 04 September 2010, 10:00 - 15:30

    

Open jurydag I.F.A. / Open dag crematorium Zegestede

 

OPEN JURYDAG INTERNATIONAL FUNERAL AWARDS
Elk jaar vinden in een aantal Europese landen, waaronder Nederland, voorrondes plaats voor de prestigieuze International Funeral Awards (I.F.A.).
De stichting I.F.A. wil daarmee kwaliteitsverbetering op alle onderdelen van het uitvaartwezen stimuleren.
Awards zijn te behalen in een aantal categorieën:
- Beste serviceverlening in de uitvaartsector.
- Toeleveranciers aan de particuliere sector.
- Toeleveranciers aan de uitvaartondernemers.
- Beste website in de uitvaartsector
De nationale winnaars in elke categorie strijden met elkaar in de Europese finale om de uiteindelijke Internationale Funeral Awards.

alt

In 2008 werd de Nederlandse voorronde georganiseerd in crematorium Zoomstede te Bergen op Zoom, een jaar nadat crematorium Zoomstede zelf in 2007 deze internationale award had gewonnen.

Op zaterdag 4 september 2010 is de Nederlandse voorronde opnieuw in West-Brabant en wel in crematorium Zegestede te Roosendaal !


OPEN DAG
Natuurlijk zal deze nationale voorronde veel belangstelling trekken van mensen, die werkzaam zijn in de uitvaartsector. Maar iedereen is welkom om met eigen ogen de nieuwste ontwikkelingen in de uitvaartbranche te komen zien en naar de deskundige uitleg van de deelnemende personen/bedrijven te luisteren.
Het publiek mag zelfs stemmen uitbrengen op de deelnemers, die medebepalend zijn voor de uiteindelijke uitslag.

Daarnaast zullen de medewerkers van crematorium Zegestede u graag rondleiden door het moderne crematorium, dat in 2008 in gebruik is genomen. Na de overweldigende belangstelling tijdens de open dag bij de opening van het crematorium, is er nu dus opnieuw een gelegenheid om heel het gebouw te bezichtigen en om van de medewerkers deskundige uitleg te krijgen.

U bent vanaf 10.00 uur van harte welkom in crematorium Zegestede, Ionweg 12 te Roosendaal !

Om 15.30 uur verzoeken wij de bezoekers van de open dag om het crematorium te verlaten. De jury maakt daarna aan de deelnemers van de wedstrijd bekend wie er genomineerd zijn.

 

 

Locatie crematorium Zegestede, Ionweg 12 te Roosendaal