boek_leren_leven_met_verliezen_marieke_de_bruijnMarieke de Bruijn

Marieke de Bruijn (1949) is docente Verlieskunde en psychodrama therapeut. Zij heeft zich middels een opleiding bij Elisabeth KüblerRoss in Amerika gespecialiseerd in rouw- en verliesverwerking.
In haar werk als docente traint zij mensen die beroepsmatig te maken hebben met verliezen van anderen. Op therapeutisch niveau begeleidt ze haar cliënten d.m.v. individuele sessies en/of 5-daagse werkweken. Haar werk is erop gericht om de ander in contact te brengen met zijn eigen innerlijke wijsheid en aandacht te geven aan wat het leven uit balans brengt.
Zij leert om te gaan met en verantwoordelijkheid te nemen voor eigen gevoelens, gedachten, handelingen en keuzes. Te luisteren naar intuïtie en erop te vertrouwen.
In dit (werk)boek geeft ze een helder inzicht in innerlijke processen met betrekking tot geleden verliezen. Er wordt duidelijk gemaakt waarom en hoe we vastlopen in de verwerking van ons verdriet en onze pijn. Tegelijkertijd geeft ze door middel van vragen, oefeningen en opdrachten aan hoe we hier uit kunnen komen.
Haar enorme betrokkenheid en open benadering maken dit boek tot een richtwijzer voor een ieder die zijn weg zoekt in deze aspecten van het bestaan.
Ook voor leerkrachten en ouders die zich afvragen hoe kinderen te benaderen die een verlies te verwerken hebben, is een helpend hoofdstuk in dit boek te vinden.


 

Titel:

 “Leren leven met verliezen. Hoe doe je dat?”

Auteur:

Marieke de Bruijn

ISBNnr.:

90-9009677-9

9de druk:

2009

Prijs

 € 13,--

Bestellen  Bol.com

  

 

 

 

 

 


Terug naar Overzicht Rouw Volwassenen Algemeen 
Terug naar Boekenlijst Rouw