Persbericht
LOB

In tijden van corona is de discussie over de uitgifte van graven met grafrecht voor onbepaalde tijd aangewakkerd. Veel islamitische organisaties overleggen met overheden (gemeenten) over de mogelijkheid om grafrechten voor onbepaalde tijd uit te geven. In dergelijke graven zou de gewenste ‘euwigdurende grafrust’ gerealiseerd kunnen worden. Veel gemeenten worstelen met dit vraagstuk.  De Landelijke Organisatie van Begraafplaatsen (LOB) – ruim 75% van de begravingen in Nederland wordt uitgevoerd door een LOB-lid – wil om deze reden haar visie uitspreken over dit thema. Deze visie geeft het standpunt van de LOB weer en kan worden gezien als een onderbouwd advies aan de betrokken partijen.

Uw reacties op de visie van de LOB zijn welkom. Het bedrijfsbureau ontvangt uw vragen / opmerkingen bij voorkeur per mail op het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Wanneer uw concrete vraag een direct antwoord vraagt, neemt het bedrijfsbureau contact met u op.

 

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief