Boek_Met_mijn_ziel_onder_mijn_armRiet Fiddelaers-Jaspers 

Met je ziel onder de arm lopen, wie kent dat niet na een verlies? Dat heeft alles te maken met het feit dat liefde en rouw onlosmakelijk met elkaar verweven zijn, ze horen bij elkaar. Als je niet om andere mensen geeft, hoef je ook niet te rouwen. Het zijn twee kanten van dezelfde medaille. En als liefhebt, neem je het risico van verlies erbij. Want zonder rouw gaat het niet.

Je welkom op deze wereld, de wijze waarop je je aan anderen hecht, hebben invloed op het rouwen en de betekenis die je geeft aan het verlies. Waarin je hierin stappen overslaat, loop je letterlijk met je ziel onder de arm.

Rouwen doen we niet alleen bij een verlies door de dood maar ook bij een verlies door echtscheiding, van werk, een ideaal of je thuisland. Aan de hand van stappen in de verliescirkel neemt Riet Fiddelaers-Jaspers de lezer mee op verkenning door het rouwlandschap. Haar rijke ervaring blijkt uit de voorbeelden uit de dagelijkse praktijk die ze beschrijft. Dat maakt dat dit boek makkelijk leesbaar is en je als lezer diep kan raken.

Dr. Riet Fiddelaers-Jaspers is deskundige op het gebied van verlies en rouw. Als geen ander weet ze wetenschappelijke kennis te verbinden met het leven van alledag. Ze staat bekend om de gewone manier waarop ze over bijzondere gebeurtenissen kan spreken. Riet is verbonden aan het Expertisecentrum Omgaan met Verlies en aan de post-hbo opleiding Land van Rouw. Ze is een veelgevraagd spreker bij congressen en gastdocent bij diverse opleidingen.


Titel

Met mijn ziel onder de arm, tussen welkom heten en afscheid nemen

Auteur

Riet Fiddelaers-Jaspers

Uitgever

Publicatiebureau In de Wolken

ISBN

978-90-77179-00-0.

Prijs

€ 27,50 

Uitvoering/omvang

Gebonden, 182 pagina's

 

 

 

 

 

 

 


Terug naar Overzicht Rouw Volwassenen Algemeen 
Terug naar Boekenlijst Rouw